День Святого Миколая

2017-12-19

/Files/images/2017-2018_nr/IMG_9164.JPG

Сьогодні йде Святий Миколай. Невидимою рукою він здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Це свято віри, світла і добра.

Казкові події відбувались у стінах нашої школи 19 грудня. У це найочікуваніше свято покровитель усіх дітей Чудотворець Миколай разом із своїми помічниками привітав малечу із святом доброти і милосердя, а також запалив вогні на різдвяній ялинці. Учні початкової школи ретельно готувалися до зустрічі із святим Миколаєм: виготовили новорічні прикраси для ялинки і власноруч її прикрасили. Вчитель української мови і літератури Марченко Алла Віталіївна разом із учнями 8А класу підготувала театральне дійство «Святий Миколай, нас привітай», вчитель музики Топольницька Т.А. разом із шкільним хором співала віншувальних пісень. Діти вразили своєю театральною майстерністю, музикальністю, співом. Це було справжнє свято театру, музики, співу, доброти і єднання.

Святий Миколай привітав не тільки учнів початкової школи, але й дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. Подарував їм невеличкі подарунки.

Щиро вітаємо всіх з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду.

З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

Нехай добрий Святий принесе щастя й благополуччя.

Фотозвіт з проведеного свята
можене знайти
за посиланням
Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.