Добро починається з тебе!

2017-11-20

У спеціалізованій школі №2 м. Марганця напередодні Міжнародного дня толерантності був проведений тиждень доброти. Наше суспільство втомилося від несправедливості, байдужості, черствості душ людських, від жорстокості. Благодійність, доброчинність притаманна людям великої душі: даємо, тому що нам дано. Не потрібно шукати спеціальний привід проявити доброту, вона повинна йти зсередини, від чистого серця, а не тому, що «так потрібно, адже я ж добрий». Доброта – це стиль життя.

На виховних годинах діти говорили про милосердя, про любов до ближнього, про уміння бути толерантними, тамувати свій гнів, прощати ближньому. Адже здатність людини прощати ближньому зло, не мститися йому, утримуватися від сварки — свідчить про силу та красу людської душі.

Головне – діти зрозуміли, що доброта і щастя – це дві сторони однієї медалі. Якщо ти проявляєш увагу, турботу до близьких, якщо робиш добрі справи, і це щиро, то ти будеш щасливим. Виходить, добро – це щастя, яким нагороджує тебе доля за те, що ти робиш.

Учні нашої школи не тільки говорять про доброту, але й роблять добрі справи. Так, стала традиційною благодійна акція «Серце в долонях». Вона розпочнеться 20 листопада 2017р. Головне, ми всі разом зможемо допомогти учневі НВК ліцею №10 Плюсніну Валентину виздоровіти і повернутися до нормального життя.

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.