• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Наша учениця бере участь у Всеукраїнській школі миротворчості

Наша учениця бере участь у Всеукраїнській школі миротворчості

2017-02-15

/Files/images/2016-2017_nr/Войтова Анна.JPG

З 19 до 21 лютого у м. Києві Національний центр «Мала Академія Наук» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Miжнародною програмою «AVP (Альтернатива насильству) в Україні» та Благодійною фундацією «Діти надії та любові» проведе Всеукраїнську школу миротворчості.

Під час занять підлітки будуть вчитися виходити з конфліктних ситуацій з миром, знаходити спільну мову з людьми, володіти собою, не йти за емоціями гніву, говорити про свої почуття .... А також допомагати іншим виходити з конфліктних ситуацій без втрат і «бойових поранень».

Саме цьому буде вчитися учениця 10 класу МСШ №2 Войтова Ганна, яка, не дивлячись на високу конкуренцію, (10 чоловік на одне місце) увійшла до команди(склад команди 16 чоловік).

Войтова Ганна учениця 10 класу МСШ №2 захоплююся хімією та біологією, відвідує міський ЕНЦ дітей та учнівської молоді, є членом гуртка «Юний хімік». Також є слухачем обласної Природничої школи , секція «Сучасні біотехнології». У 09 лютого 2017 році ганна стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Винахідників та раціоналізаторів» ( м. Київ) з роботою «Біоконверсія відходів переробної промисловості»(керівник Зубкова В.Г.). Вітаємо Ганну з перемогою! Бажаємо нових перемог і нових звершень!

Вітаємо Ганну з перемогою, бажаємо успіхів, нових перемог, звершень і чекаємо з новими знаннями та ідеями.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.