ПЕРЕМОГА!!!!

2016-04-20

/Files/images/Новини/8e2c4847edf42c36467b3583bdd528d8.png

ВІДБІР ШКІЛ-УЧАСНИЦЬ ПРОЕКТУ GOCAMPS ЗАВЕРШЕНО! НАША ШКОЛА СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ! ЧЕКАЄМО НА ВОЛОНТЕРА-НОСІЯ МОВИ!

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Виконати його можна було у вільній формі, але найбільше ми отримали відео, серед яких були справжні шедеври. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми. Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, очікувана кількість дітей у мовному таборі, та інші деталі.Отже, за результатами відбору статус «GoCamp» отримують 117 шкіл з 20-ти областей. Детальніше за посиланням


Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.