• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Відкритий урок англійської мови "Вивчаємо англійську, крокуємо в Європу"

Відкритий урок англійської мови "Вивчаємо англійську, крокуємо в Європу"

2016-04-18

/Files/images/2015-2016_nr/img_1703.jpg

В Україні триває Рік англійської мови. Підтримуючи цю кампанію та в рамках діяльності пункту європейської інформації «Все про Європу», центральна міська бібліотека ім. М. Островського запланувала ряд заходів.

15 квітня 2016 року, саме в день народження всесвітньо відомого англійського поета та драматурга Вільяма Шекспіра в бібліотеці був проведений урок англійської мови.

Провела урок вчитель вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти Тетяна Сергіївна Макуха для учнів ЗОШ №2. Старшокласники обговорювали життєвий та творчий шлях геніального Шекспіра, який в своїх творах описував події сучасного для нього англійського життя.

Любов і смерть, дружба і зрадництво, відданість і неправда – головні теми його творів. А найкращі та найбільш відомі п’єси – це «Отелло», «Король Лір», «Гамлет», «Ромео і Джульєтта».

Крім п’єс, Шекспір написав багато інших поетичних творів, які перекладені багатьма мовами і добре відомі в усьому світі. Мільйони людей продовжують захоплюватися творіннями Шекспіра, вони будуть завжди цікаві людям.

Бібліотека із великим задоволенням надала для проведення уроку свою затишну, гостинну залу та необхідну апаратуру, а також оформили бібліотечну виставку «William Shakespeare», де була представлена література за темою уроку. Тетяна Сергіївна звернула увагу юнацтва на запропоновані документи, а особливо відмітила рідкісну і цінну книгу творів Шекспіра, яка побачила світ ще в далекому 1903 році в С-Петербургському видавництві Брокгауз-Ефрон.

Від такого незвичайного для бібліотеки заходу задоволення отримали і учні, і вчитель, і бібліотечні працівники, адже так довго, 45 хвилин, в стінах книгозбірні англійська мова ще не лунала.

/Files/images/2015-2016_nr/img_1710.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/img_1732.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/img_1736.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/img_1749.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.