• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

2016-02-19

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7531.JPG

У ЗОШ №2 м. Марганця були проведені заходи (уроки мужності, круглі столи, уроки-реквієми, екскурсії до шкільного музею бойової і трудової слави), присвячені представникам славетного лицарського роду, гідним нащадкам великих прадідів – Героям Небесної Сотні, які боролися за честь, правду, гідність і віддали своє життя за Україну.

Під час виховних заходів діти згадували про трагічні події, які відбувались на Майдані, в столиці України, згадували, як на очах у всього світу влада розстрілювала власний народ. Та люди не здавалися. Співали Гімн. Зі сцени лунали молитви, патріотичні пісні. Це був надзвичайно важкий іспит для України, але український народ продемонстрував свою європейськість, гідність і прагнення до свободи.

Також діти співали пісень, дивилися вражаючі відео, читали вірші і згадували тих, хто відстоював право на свободу і незалежність. Учні з гордістю говорили: ці люди – справжні герої. Вони загинули як герої і проводжали їх як героїв. Але герої не вмирають! Вони завше будуть в наших серцях. По країні уже з’явилися вулиці та площі, названі на честь героїв Майдану. Тисячі людей ідуть на Майдан віддати шану Героям Небесної Сотні, запалюють свічки і ставлять квіти. Здається, що всі квіти Землі перенеслись на Майдан. Оживає Майдан – оживає Україна.

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7517.JPG

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7522.JPG

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7537.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.