• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Прем'єра спектаклю «Чарівна зернина»

Прем'єра спектаклю «Чарівна зернина»

2015-12-14

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7076.JPG

Хліб – то багатство, добробут.

Хліб супроводжує нас усе життя — від народження до глибокої старості. Хліб берегли, на його честь складали гімни, хлібом зустрічали найдорожчих гостей.
Знати ціну хлібові, вміти його економити, бути бережливими і дбайливими господарями — саме про це вистава, яку підготували учні 6А класу Марганецької загальноосвітньої школи №2 разом із вчителем української мови і літератури Марченко А.В.

Працювали довго і самовіддано, проводили репетиції не тільки після уроків, але й збиралися увихідні. Декорації допомагали готувати учні 9Б класу та вчитель трудового навчання Риболов А.В.

Прем’єра спектаклю відбулася 14 грудня 2015 року. ЇЇ переглянули учні 1-6 класів, також були запрошені вчителі та батьки. Всі були в захваті від гри акторів! А також діти зрозуміли, чому його величність Хліб лишається головним,чому до нього завжди необхідно ставитися з шаною і повагою. Нічого на світі не обходиться без хліба. Без нього немає ні радості, ні свята, ні самого життя.Він сильніший за все, смачніший за все, він дорожчий за золото, насущний і святий хліб, який проростає з чарівної зернини.

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7024.JPG

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_7034.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.