Діти – воїнам України

2014-12-12

/Files/images/Новини/0sYjCkwFR3A.jpg

Україна – це наша країна, наша земля, наша Батьківщина. Вона в нашому серці, вона в наших думках. Кожен день ми прокидаємося і засипаємо з тривогою в серці і з мрією почути, дізнатися, що скінчилося це страшне жахіття, ця страшна війна. З надією, що матері та жінки дочекалися своїх чоловіків з фронту, що більше не буде смертей. Що додому повернуться герої, які щодня ризикували собою заради нашої безпеки, нашого життя, благополуччя і миру. На сьогодні допомога бійцям АТО – завдання номер один для кожного свідомого українця, патріота своєї країни і просто небайдужої людини.

Тому 12.12.2014 в ЗОШ №2 відбувся благодійний ярмарок «Діти – воїнам України», в якому взяли участь учні школи разом з батьками. Під час ярмарку було зібрано 3325 грн. На ці кошти вирішили придбати теплі речі для воїнів і відправити в АТО через волонтерську організацію м. Марганця «Промінь сонця». Крім цього діти зібрали продукти та теплі речі для наших захисників.

/Files/images/Новини/P1011230.JPG/Files/images/Новини/P1011249.JPG

Ми ніколи не повинні, просто не маємо права забути тих, хто загинув, поліг на полі бою, віддав своє життя заради України. Ми повік бдемо їм вдячні. Так і буде, обов’язково, всі герої будуть жити в нашій пам’яті, в наших душах і серцях, а ті, хто залишається зараз в АТО обов’язково повернуться живими.

Слава Україні! Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.