• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Вивчайте англійську мову онлайн безкоштовно з високоякісними веб-ресурсами British Council

Вивчайте англійську мову онлайн безкоштовно з високоякісними веб-ресурсами British Council

2013-01-14

Вивчайте англійську мову онлайн безкоштовно з високоякісними веб-ресурсами British Council. Удосконалюйте володіння мовою на всіх рівнях – від початкового до досвідченого

Вивчення англійської онлайн за допомогою LearnEnglish

LearnEnglish – це величезне зібрання безкоштовних матеріалів для тих, хто вивчає англійську. Використовуйте їх для самостійного навчання та як доповнення до роботи з вчителем чи репетитором. Зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, спілкуватися з іншими учасниками, задавати питання і скачувати навчальні матеріали.

LearnEnglish складається з таких розділів

Слухай та дивись
Навчіться розуміти англійську на слух, дивіться відео на своєму комп’ютері, або завантажуйте аудіофайли і подкасти на mp3 плеєр.

Граматика і словниковий запас
Поповнюйте свій словниковий запас, виконуйте граматичні вправи і читайте докладні описи граматичних конструкцій від відомого автора Дейва Уілліса.

Розваги та ігри
Вивчайте англійську весело! Грайте у різноманітні ігри та завантажуйте безкоштовні програми на мобільний телефон чи смартфон.

Бізнес і робота
Будьте успішними у бізнесі, слухаючи подкасти і читаючи статті на ділові та професійні теми. Дивіться серію відеозаписів про те, як проходити співбесіди при прийомі на роботу.

Екзамен IELTS
У цьому розділі ви знайдете матеріали та поради щодо самопідготовки підготовки до іспиту з англійської IELTS.

Premier Skills
Спілкуйтеся двома світовими мовами — англійською та мовою футболу. Відео інтерв’ю з футболістами Прем’єр-Ліги, статті про футбольні та фан-клуби, звіти з останніх матчів та багато іншого!


За матеріалами: Освіта.ua

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.