Наповніть серце добротою

2012-11-30

Наповніть серце добротою,

Любов’ю
, радістю, теплом.

А душу щедрістю святою,

ідіть у білий світ з добром!

Люди часто говорять про те, що потрібно творити добро, і тоді світ стане кращим. «За добро добром відплачують» - говорить народна мудрість. Чому потрібно творити добро? Мабуть, тому що це нагальна потреба людини, посміхнутися комусь, протягти руку допомоги.

З 26 по 30 листопада учні школи СЗШ №2 взяли участь в акції «Діти заради дітей».

/Files/images/P1011239.JPG


Під час акції школярі зібрали канцтовари, які будуть передані дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей. В рамках даної акції 30 листопада був проведений ярмарок милосердя «Серце в долонях». Мета ярмарку: допомогти маленькій дівчинці Вакуленко Вікторії (2 роки). Від неї відмовилися батьки, дізнавшись про невиліковний діагноз. Віка вже перенесла дві операції на серці. Дівчинку можна врятувати, зробивши операцію за кордоном. Але на це необхідно 40000$. Сім’я, яка опікується дівчинкою, звернулася до всіх жителів нашого міста з проханням допомогти врятувати життя Віці.
Тому шкільний парламент звернувся до учнів та вчителів школи провести благодійний ярмарок «Серце в долонях». Але в цьому заході взяли участь не тільки учні та вчителі, але й батьки, начальник управління освіти Куліш І.М. та заступник начальника управління освіти Лєпілова Т.П. Під час ярмарку було зібрано 3100 гривень. Виручені кошти члени шкільного парламенту передали мамі маленької Віки.
Ми раді тим, що подарували маленькій дівчинці надію на майбутнє. Бажаємо Віці здоров’я, а мамі терпіння, віри і надії.

/Files/images/P1011228.JPG


Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.