• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • «Обираємо здоровий спосіб життя»

«Обираємо здоровий спосіб життя»

2012-11-27

/Files/images/SDC10481.JPG

19 листопада у 4-Б класі була проведена година спілкування на тему «Обираємо здоровий спосіб життя». Класовод Ткаченко С.П. протягом заходу намагалася сформувати у дітей ціннісне ставлення до власного здоров’я та стимулювала бажання дбати про нього.

На початку уроку в ігровій формі була створена проблемна ситуація: як вибратися з уявного лісу, яку дорогу обрати? Під час дискусії діти висловлювалися і доводили, що головне - це зберегти своє здоров’я. Протягом всієї виховної години діти прокладали стежинки до здорового способу життя: це стежинки правильного харчування, режиму дня, особистої гігієни, корисних звичок, загартовування, фізкультури і спорту, позитивних емоцій. Використовувалися інтерактивні вправи «Мікрофон», «Асоціативний кущ», «Мозгова атака»; ігрові ситуації «Злови оплесками», «Встанови зв’язок», «Відгадай», «Приготуй смачну страву», «Так чи ні», «Врятуй чарівний сад».

Наприкінці заходу учні дійшли висновку, що здоров’я залежить від них самих; треба вміти протистояти шкідливим звичкам, не лінуватися, вести здоровий спосіб життя, у них з’явилося прагнення бути здоровими.

/Files/images/SDC10480.JPG

/Files/images/SDC10486.JPG

/Files/images/SDC10497.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.