• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Вперед до гри, вперед до перемоги!

Вперед до гри, вперед до перемоги!

2021-09-10

/Files/images/2021-2022_nr/novini/IMG_4805.JPG

10 вересня 2021 року, напередодні Дня фізкультурника, учні стали учасниками туристично–спортивної гри «Вперед до гри, вперед до перемоги!». Свято розпочалось урочистою лінійкою, де учні школи мали змогу привітати найкращих спортсменів школи і міста, а їх у нас 78. Колону спортсменів очоли найтитулованіші спортсмени школи Івахненко Христина (карате), Поліщук Марія (карате), Зима Матвій (плавання), Онищенко Софія (гімнастика). Також всі з задоволення подивились показові виступи каратистів та членів гуртка спортивного танцю.
Під час змагань діти мали можливість показати свої спортивні уміння і навички, а також перевірити знання з туристичних питань: складали за всіма правилами рюкзак, відгадували загадки, орієнтувалися на місцевості, проходили пороги, обходили рифи, влучно стріляли, складали карту, співали туристичних пісень.
Утвердитися в своїх спортивних якостях: спритності, швидкості, влучності, витривалості, сміливості, завзятості змогли учні 1-3 класі. Вони взяли участь у «Веселих стартах». Спорт – це життя, це рух вперед! Тому сьогоднішнє свято у школі – це свято величі сили, духу, мужності, патріотизму.

/Files/images/2021-2022_nr/novini/IMG_4839.JPG/Files/images/2021-2022_nr/novini/IMG_4886.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.