День партизанської слави

2020-09-22

/Files/images/2020-2021/17.jpg

22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни.
Дії партизанських загонів та підпільних організацій у роки Другої світової війни нанесли непоправні втрати боєздатності противника та наблизили День Перемоги над фашистами. На виховних годинах учні 1-11 класів познайомилися зі сторінками історії партизанського руху «Мої земляки-партизани». У шкільній бібліотеці організована постійно діюча виставка літератури «Заради миру на Землі», присвячена підпільно-партизанському руху в нашому місті. Учні 8 класу (кл. керівник Фірман Л.І.) впорядкували територію біля братської могили в с. Ракшино, учні 7Акласу (класний керівник Марченко А.В.) вшанували пам'ять загиблих воїнів покладанням квітів до Вічного вогню, учні 9 класу (класний керівник Єщенко І.Ф.) провели класну годину в сквері Перемоги.
Плине час, проте мужність, відвага, героїзм партизан у роки Другої світової війни залишатиметься прикладом для сьогоднішнього та прийдешніх поколінь.

Обеліски стоять… Обеліски…
А над ними летять журавлі.
Ми прийшли поклонитися низько

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.