«У дружбі та мирі – наша сила»

2020-09-21

/Files/images/2020-2021/5. (2).jpg

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі з 1981 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню.
Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. З метою розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до людей різних національностей в класах були проведені інформаційні хвилинки «Хай буде мир на всій землі». Учні шостих класів взяли участь у виставці малюнків «Мир крокує по планеті».
Емблемою Міжнародного дня миру, є білий голуб з оливковою гілкою. Уперше цей символ був представлений на Всесвітньому конгресі прихильників миру, що проходив у Парижі в 1949 році. Учні початкової школи взяли участь у шкільній акції «Лети, наш голубок – символ миру, добра та світла». Діти відтворили цей символ і розвісили у шкільному сквері.
Цей день присвячений ідеалам миру і покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й робити все можливе заради спокою на Землі.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.